Q&A

Unde găsesc cărțile Storia Books?

Cărțile noastre pot fi achiziționate de pe acest site, din librăriile din țară sau alte librării online.

Comandă una sau mai multe cărți direct de la editură.

Ar trebui să găsești cărțile Storia Books în majoriatatea librăriilor din întreaga țară: în Cărturești, librăriile Humanitas, Diverta, CLB, Librarium sau în cadrul librăriilor online: Books Express, Cartepedia, Cărturești, Elefant, eMag, Humanitas, și Libris.

Cum comand pe site-ul Storia Books?

Adaugă în coșul de cumpărături cărțile dorite, completează detaliile despre livrare, alege metoda de livrare, trimite comanda și… lectură plăcută!

Ce alternative de livrare am?

Comanda ta poate ajunge de la noi direct la ușa ta, prin curier, în 24 de ore. Dacă plasezi comanda înainte de ora 3 pm, ai foarte multe șanse să primești coletul chiar a doua zi. Cost expediere prin Fan Courier: 15 lei.

Pentru zonele pe care Fan Courier nu le acoperă (sau le acoperă în baza unor costuri mai mari), apelăm la expedierea coletelor prin Poșta Română, cu ridicarea coletului de la ghișeu, în 2-3 zile de la notificarea pe care o vom trimite în momentul expedierii. Cost expediere prin Poșta Română: 12 lei.

Dacă ești în București, comanda poate fi ridicată și de la sediu. Cost ridicare de la sediu: 0 lei.

Care e comanda minimă pe storiabooks.ro pentru a nu plăti taxa de transport?

Atunci când comanzi peste 100 de lei, suportăm noi taxele de transport.

Un mic pont: întreabă-ți prietenii dacă doresc cărți Storia Books; adună comenzile și banii de la fiecare, plasează comanda întreagă, achită, împarte cărțile și discutați apoi despre ceea ce citiți!

Livrați și în afara României?

Da, livrăm și în afara României. Dă-ne un mail cu detalii despre comandă (ce cărți, câte exemplare și orașul & țara unde dorești să trimitem coletul), iar noi ne vom interesa care va fi taxa de expediere și te vom anunța care va fi costul total. De luat în calcul: livrarea coletului într-o altă țară poate dura până la 2 săptămâni.

Vreau să vă propun o colaborare. Ce trebuie să fac?

Trebuie doar să trimiți un mail la scrie@www.storiabooks.ro în care să detaliezi propunerea ta. Nu uita să pui în subiect motivul pentru care scrii: colaborare pentru recenzii și recomandări, manuscris pentru publicare, recomandare de carte pe care ai dori să o citești în română, alte sugestii, sau să ne spui ce îți place la cărțile noastre 🙂